Logo Aart van de Pol
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Plan direct een afspraak in

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Aart van de Pol badkamers | Over ons

Aart van de Pol badkamers | Over ons

Aart van de Pol badkamers | Over ons

Door continu kwaliteit, snelle levertijden en goede ondersteuning van ontwerp tot installatie te garanderen willen wij met onze vestiging in Bathem de beste sanitair specialist voor u zijn in de omgeving van Bathmen, Deventer, Laren en Holten. Klanttevredenheid is de rode draad in onze werkwijze. Aarzel niet en kijk eens naar onze referenties. Deze referenties komen van mensen waar we een badkamer gerealiseerd hebben in de omgeving van Bathmen en Deventer.

Inspirerende badkamer bouwers uit Bathmen

In de 10 jaar die wij actief zijn in Overijsel hebben we een goede basis opgebouwd om de beste badkamerleverancier te zijn in de omgeving van Bathmen, Deventer, Laren en Holten. Al vele badkamers zijn met succes geplaatst in de omgeving van Bathmen en Deventer.

Echt ons best doen

Het geheim van Aart van de Pol Badkamers en Tegels in Bathmen is dat we echt ons best doen voor onze klanten. Wij gaan resultaatgericht aan de slag en samen met de klant maken wij het project tot een succes. Elk project is een samenwerking tussen Aart van de Pol Badkamers in Bathmen en onze klant, waarin wensen werkelijkheid worden.

Aart van de Pol nu ook in Hengelo

Dat de werkwijze van Aart van de Pol om de klant volledig te ontzorgen bij het aankopen tot en met het installeren van de nieuwe badkamer door klanten gewaardeerd wordt en succesvol is, heeft geresulteerd in een nieuwe vestiging.
Sinds het voorjaar van 2016 heeft Aart van de Pol badkamers een tweede vestiging geopend in Hengelo. In de prachtige showroom laten wij u graag de laatste collecties en innovaties van de bekende sanitair merken zien. Samen met onze specialist kunt u dan uw wensen bespreken om zo tot de beste keuze voor uw nieuwe badkamer te komen. Dus de regio Hengelo, Borne en Delden kan voortaan ook profiteren van de jarenlange ervaring die Aart van de Pol heeft bij het realiseren van uw ideale badkamer.

Ook profiteren van onze kwaliteit?

Als u ook zeker wilt zijn van een prachtig eindresultaat dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met Aart van de Pol Badkamers en Tegels in Bathmen of Hengelo. Daarnaast staat de deur van onze showroom natuurlijk altijd voor u open. Kijk snel naar de openingstijden.

Direct contact opnemen