Logo Aart van de Pol
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Plan direct een afspraak in

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Senioren badkamer

Senioren badkamer

Senioren badkamer
header_badk_connect_802x418__1.jpg
lifetime-badkamer-wastafelmeubel.jpg
5581_01_01.jpg

Meer comfort, gemak en uitstraling. Senioren badkamers zijn alles behalve puur praktisch. Wij laten u genieten van uw oude(re) dag! Wilt u persoonlijk geïnformeerd worden over senioren badkamers? Bezoek dan een winkel bij u in de buurt! U kunt direct bellen naar 0344 200 103 over senioren badkamers.

Welness op een hoger niveau

Stramme spieren, pijnlijke botten en altijd koud. Ouder worden kent zijn voor- en nadelen. Wij helpen u met het wegnemen van de nadelen. Bij een senioren badkamer adviseren wij u over comfort verhogende onderdelen waardoor elke morgen een goede morgen zal zijn.

Bijvoorbeeld de unieke combinatie van een Sunshower en een stoomdouche. U kunt genieten van de beste stoomervaring gecombineerd met warme en helende UV-verlichting. U voelt u vitaler en het UV-licht stimuleert uw bloedsomloop.

Specialistisch advies voor uw senioren badkamer

Een senioren badkamer waar u jaren mee vooruit kunt. Dat is het doel van Baden+. Daarom denken wij goed met u mee op het gebied van veiligheid en comfort. Bijvoorbeeld:

  • Bredere schuifdeur voor de douche
  • Valbeugels of de optie open houden om deze later te plaatsen
  • Antisliptegels in de douche
  • Verlichting aangepast voor ouderen.
  • Warmtecomfort

Onze specialisten adviseren u over al deze onderwerpen. We gaan voor een badkamer die aansluit op uw toekomst en levensstijl. Zolang mogelijk thuis wonen staat hierbij centraal. Voor persoonlijk advies kunt u langs bij de Baden+ specialist bij u in de buurt.

De voordelen van een senioren badkamer

  • Comfort verhogende opties
  • Elke morgen een goede morgen
  • Een boost voor uw vitaliteit
  • Indeling afgestemd op uw wensen
  • Vrije keuze in tegels en meubilair

Genieten op uw oude(re) dag? Kies voor een senioren badkamer van Baden+! Meer comfort, gemak en uitstraling. Kom langs in de winkel bij u in de buurt.

Senioren badkamer met een douchebad

Helaas verwijderen veel mensen het bad wanneer ze ouder worden. De reden hiervoor is dat in- en uitstappen steeds moeilijker wordt. Wij lossen dit op middels een douchebad met deur. Dit unieke concept zorgt voor een instap die even veilig als een douche. U kunt dus blijven genieten van uw bad in uw senioren badkamer.

Altijd een winkel bij u in de buurt!

Met meer dan 35 winkels heeft Baden+ altijd een winkel bij u in de buurt. Wilt u advies voor uw senioren badkamer? Kom dan langs bij de Baden+ winkel bij u in de buurt.

Direct contact opnemen