Logo Aart van de Pol
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Plan direct een afspraak in

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Van inspiratie tot installatie

Van inspiratie tot installatie

Van inspiratie tot installatie
tegelen.jpg
Connect_tekening.jpg
tegels_2.jpg
connect_3942.1.jpg

Een nieuwe badkamer kopen doet u niet zomaar. Het is een investering waar u jaren plezier van wilt hebben dus de keuzes moeten weloverwogen genomen worden. Bij Aart van de Pol in Bathmen kunt u terecht om u te laten inspireren maar we staan ook graag klaar om een ontwerp op maat voor u te maken en u volledig te informeren over alle mogelijkheden.

Badkamerontwerp op maat

U bent vast en zeker al in gedachte aan de slag gegaan met het inrichten van uw nieuwe droombadkamer. Graag helpen wij u verder. In onze showroom kunnen wij op basis van uw badkamermaten en wensen voor de invulling een technisch goed ontwerp maken. Doordat we hem in 3D aan u kunnen laten zien heeft u direct een duidelijk beeld hoe de nieuwe badkamer in uw huis zal staan. Aarzel niet om inspiratie op te doen op deze website bijvoorbeeld door de Baden+ badkamers te bekijken.

Vakkundige badkamerinstallatie

Het installeren van een badkamer vergt vakmanschap. En, er komen diverse disciplines bij aan de orde denk aan metselwerk, loodgieterswerk, stucen, tegelen en het plaatsen van sanitair. Niet alleen is het belangrijk dat de technische tekeningen juist zijn maar ook het uitvoeren van de werkzaamheden vergt precisie. Onze missie is om u te ontzorgen dus wij nemen de installatie graag van u over. U heeft dan 1 aanspreekpunt en de complete installatie wordt met een heldere planning compleet voor u verzorgd.

Wilt u zelf de installatie op u nemen dan is dat geen enkel probleem. Wij geven u graag aanvullend advies.