Logo Aart van de Pol
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Plan direct een afspraak in

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Tegels en installatie

Aart van de Pol, ook voor tegels en installatie

Tegels en installatie
18-11-2011_220.jpg
18-11-2011_229.jpg
18-11-2011_226.jpg
18-11-2011_222.jpg

Van begin tot eind verzorgd

Kiest u voor een complete badkamer van Aart van de Pol, dan wordt desgewenst alles van begin tot eind voor u verzorgd. We voeren om te beginnen het meet- en tekenwerk voor u uit. Alles wordt exact op maat voor u vervaardigd, waarbij we rekening houden met het karakter van uw woning, de afmetingen en de praktische indeling. Van het verwijderen van de oude badkamer tot en met het installeren en afwerken van uw nieuwe badkamer: onze jarenlange ervaring in renovatiewerk stelt ons in staat alle nodige werkzaamheden voor uw badkamer zelf uit te voeren. Zo kunt u rekenen op een badkamer die in alle opzichten bij u en uw woning past.

Ook voor andere ruimtes in huis

Bent u op zoek naar de ideale tegelvloer voor bijvoorbeeld uw keuken? Naast alle mogelijke producten en materialen voor in uw badkamer vindt u in onze showroom ook prachtige tegels voor andere ruimtes in uw woning. In de showroom van Aart van de Pol in Bathmen, vlakbij Deventer, krijgt u een uitgebreid overzicht. Stapt u gerust eens binnen voor meer informatie.

Sfeervolle showroom, sfeervolle locatie

Eind 2008 verruilde wij de voormalige ‘Bathmense Coöperatieve Stoomzuivelfabriek’ voor een nieuw sfeervol winkelpand in het dorp Bathmen. In de showroom vindt u een groot aantal voorbeelden van kwaliteitsbadkamers en een prachtig overzicht van de vele producten en materialen om inspiratie op te doen. De showroom is makkelijk te vinden, het is slechts 20 minuten rijden van Deventer, en beschikt over parkeergelegenheid voor de deur.

Wij leveren ook badkamers in Deventer!

Direct contact opnemen